Компютри и компютърни мрежи

Соул ЕООД е основана 2004 година като фирма, специализирана в продажбата, сервиза и поддръжката на компютри и компютърни мрежи и оборудване. Въпреки разширяването на спектъра от дейности през годините, фирмата притежава голямо ноу-хау в областта, разполага с богат опит и квалифициран персонал.
Можем да осигурим пълна гама IT услуги на клиента:

  1. Сглобяване и доставка на пълна гама от предлаганите на пазара компютри и аксесоари – настолни, мобилни, монитори, принтери и т.н. Предлагаме както нови, така и втора употреба техника.
  2. Доставка и инсталация на пълна гама от предлагания в България софтуер – операционни системи, антивирусни, дизайнерски, архитектурен, машинен и други.
  3. Гаранционен и следгаранционен сервиз.
  4. Абонаментна поддръжка на фирми и учреждения. Поддръжката обхваща всички хардуерни, софтуерни и мрежови проблеми, както и включва редовна компютърна профилактика.
  5. Проектиране и изграждане на компютърни мрежи. Доставка, инсталация и поддръжка на активно мрежово оборудване – сървъри, рутери, суитчове. Изграждане на безжични мрежи, възможност за изграждане на платени системи за достъп до интернет.