Алармени системи (СОТ)

Соул проектира, доставя и монтира цялостни алармени решения – от малки домашни системи до централизирани алармени системи за охрана на хотели, офис сгради, производствени помещения.

Предлагаме пълна гама системи и датчици на над 10 различни производителя, което гарантира, че можем да предложим точното решение за всеки един клиент. Разполагаме с обемни датчици, акустични датчици, вибрационни датчици, датчици с имунитет срещу животни, паник бутони. Алармените системи могат да бъдат както системи с кабел и клавиатура за въвеждане на код, така и изцяло безжични системи с дистанционно.
Всички наши системи могат да бъдат свързани с всеки един СОТ. Работим със СОТ 161, 3S СОТ, VTA, Bodu СОТ, Arkus и много други.
В случай на желание от страна на клиента, всяка една централа може да се свърже с GSM дайлър – модул, който може да се обади на мобилният Ви телефон или да Ви изпрати SMS при всяко нарушение, за да можете да реагирате своевременно.
За търговски и производствени обекти предлагаме и различни системи за периметрова охрана –  инфрачервени и микровълнови бариери, индуктивен кабел за подземно полагане, физически преграждения, електрически огради, системи за контрол на обхода.